2020. dec 15.

Jóságrészvényes kerestetik

írta: Labor Café Blog
Jóságrészvényes kerestetik

A Labor Café projekt az elmúlt év októberében, több mint 12 hónapja olyan krízishelyzetbe került. A bezárás veszélye fenyegette az egész kezdeményezést. A közösség akkor kifejezte elköteleződését azzal, hogy többen felajánlották, ha csak anyagi oka van annak, hogy nem akarjuk folytatni, támogatnak minket havi rendszeres utalásukkal. Huszonöt olyan embert kerestünk, aki egy szándéknyilatkozat kitöltésével vállalja, havi 5000 forinttal támogatja projektünket.

A Jóságrészvényesek közös felelősség és kockázatvállalás mellett tartják fenn a Labort és ezzel nagyon sokaknak tesznek jót. Egy maroknyi csapat, akik aláírták és be is tartották, amit a nyilatkozatban ígértek, rendszeres utalásuk pótolhatatlan segítséget jelentett a nehéz időkben. Most, újra toborzunk. Most 20 olyan embert keresünk, aki rendszeres havi 5000 forintos támogatásával hozzájárulna ahhoz, hogy a városban továbbra is fennmaradhasson ez az egyedülálló társadalmi kísérlet, mely hat éve tart ki a közösségi akaratnak köszönhetően.

Legyél Te egy ebből a húszból! Támogass havi 5000 forinttal, legyen tiéd egy a Jóságrészvényesek kártyájából és vele a vállalkozói támogató kör által felajánlott kedvezmények biobolttól a szemüvegen át a fotózásig!
Jelentkezz messengeren, vagy a tabulaplaza@gmail.com címen a részletes információkért!
Számlaszámunk:
Tabulapláza Alapítvány
68800099-11052087

josagreszvenyes.jpg

Szólj hozzá

kapcsolat jótékonyság támogatás jövőkép adomany jelentkezz donation laborcafe jósághíd jóságrészvényes