2017. már 03.

"Tanárok a jövőért" előadás sorozat - I. turnus

írta: Labor Café Blog
"Tanárok a jövőért" előadás sorozat - I. turnus

unnamed_1.jpg

Az iskolai közösség szolgálat megtervezése, és megszervezése egyaránt fontos mindenkinek: mind a pedagógusok, és a diákok számára. Fontosnak tartjuk, hogy már az iskolában beszéljenek arról, mi a közösségi szolgálat jelentősége, tisztázzák le a ’szolgálat’ fogalmát, és ösztönözzék a diákokat a társadalmi szerepvállalás fontosságára.

 Meg kell értetni velük, hogy a közösségi szolgálat értük van, ez egy hasznos szemléletformáló projekt, ahol új emberekkel ismerkedhetnek, tapasztalatokat szerezhetnek, melyeket a későbbiekben hasznosítani tudnak, és megtapasztalják, milyen egy valódi közösség tagjának lenni.

 Kulcsfontosságú, hogy a diákok kompetenciájának, és érdeklődésének megfelelően olyan szervezetet válasszanak, amely szemléletükkel azonosul, ahol valódi tudásra tehetnek szert, és az idejüket hasznosan töltik el.

 Úgy gondoljuk az első meghatározó lépcsőfok az iskolában kezdődik el, ezért hoztuk létre „Tanárok a jövőért” előadás sorozatunkat.

 

Az első alkalom 2017. március 10-én, 16 órakor kezdődik. A részvétel előregisztrációhoz kötött, amelyre a tabulaplaza@gmail.com email címen jelentkezhetsz. 

Szólj hozzá

programok támogatás school adomány önkéntesség coffee labor közösségi szolgálat közösségitér labor café schooleveryday