2017. jan 16.

Nálunk garantáltan vidáman fogod tölteni az Iskolai Közösségi Szolgálatodat!

írta: Labor Café Blog
Nálunk garantáltan vidáman fogod tölteni az Iskolai Közösségi Szolgálatodat!

Az iskolai közösségi szolgálat óriási lehetőség. A közhasznú szervezetek lehetőséget kapnak, hogy kapcsolatba kerüljenek egy friss szellemű, minden újra nyitott generációval. Óriási esély a szolgálatban részt vevő fiatalok számára, hiszen akik jól használják ki ezt az ötven órát, megalapozhatják akár jövőjüket is.

 

Az iksz keretében mód nyílik arra, hogy kockázatok nélkül kipróbálja, milyen jellegű tevékenységekben érzi magát otthonosan, melyektől idegenkedik, kapcsolatokat építhet és beágyazódhat közösségekbe. Óriási lehetőség és óriási felelősség, mit tudunk nyújtani egymásnak ezen az egyszeri és megismételhetetlen ötven órás randevún.

mti3ntgxnji2mzc1otkxmjy2.jpg

Fotó: shutterstcok.com 

Mit csinálhat a Labor Caféban egy ikszes?

 A Labor Café a Tabulapláza Alapítvány közösségi kezdeményezés. Kicsit vendéglátóhely, kicsit művház, kicsit szabadidő központ, kicsit oktatócentrum, kicsit találkahely.

És ehhez a sok-sok elemhez kapcsolódóan sok-sok tevékenységtípusban kipróbálhatod magad.

 

Miben más ez, mint más közhasznú szervezet?

Abban, hogy a Laborban arra vagyunk kíváncsiak, te mit tennél hozzá a projekthez. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban?

Ha Te inkább végrehajtó típus vagy, aki a mechanikus feladatok elvégzésében érzi magát otthon, akkor a hely üzemeltetését segítheted munkáddal, vagyis takaríthatsz, pakolhatsz, segíthetsz a programok előkészítésében.

Ha emberközpontú vagy, szeretsz kommunikálni, akkor a közösségi térben a helyed, ahol a nyitvatartás teljes időtartama alatt szükségünk van olyan segítőkre, akik elmondják a betévedőknek a Labor Café céljait, szabályait, a benne rejlő lehetőségeket.

Ha önálló ambícióid vannak és saját ötleteid? Valósítsd meg azokat nálunk! Filmklub, felolvasó est, vetítés, bolhapiac, vagy társasjáték klub? Készítsd elő és valósítsd meg!

2820e45075956e31a09af6737bb92d5e.jpg

Fotó: pinterest.com 

Amit mi tudunk nyújtani neked

Szakmai tapasztalat és mentorálás, írásos igazolás a portfóliódhoz, képzések, szabadidős programok, pályázatfigyelés, cserediák program, a kávézó infrastruktúrája és kapcsolatrendszere, sok-sok odafigyelés, a tapasztalataink és barátságos légkör. Sőt még wifi és kávé is van, na és persze a felhőtlen szórakozás!

giphy.gif

 

Jelentkezz önkéntesnek és köss barátságokat a Labor Caféban! Vedd ki belőle a részed, tedd hozzá a magadét!

Szólj hozzá

szolgálat közösségi szolgálat közösségitér labor café