2017. jan 15.

Használd a kávézót!

írta: Labor Café Blog
Használd a kávézót!

A Labor Café univerzális. A kávézó a tiéd is, úgyhogy bátran használd! Hogy mi mindenre használhatod fel? Olvass tovább bátran!

 

 Osztálytalálkozók, zsúrok? Nem probléma! 

Rövidke élete során adott már helyet szülinapi zsúrnak, véradásnak, koncertnek és két osztálytalálkozó is megrendezésre került már nálunk. A központi közösségi tér részben, vagy egészben birtokba vehető (kb. 50 fő befogadására alkalmas), húsz főig a kisteremben rendezhetitek meg zártkörű rendezvényeiteket. 

Támogassátok pénzadományotokkal a Labor Cafét, hozzátok magatokkal az enni-innivalótokat. Zavartalanul ünnepelhettek, használhatjátok eszközeinket, kávézhattok, hallgathattok zenét, vagy beszélgethettek, amíg jól esik. Az így befolyt pénzadományokat is 100%-ban a Labor Café fenntartására fordítjuk.

 

a37da485483bc408431c9b1204f72eae.jpg

Fotó: pinterest.com

 

Nem tudsz hová beülni suli után? Tudunk egy megoldást!

Melyik iskolás ne ismerné azt a szitut, amikor a suli és a délutáni edzés és zeneóra között épp annyi idő van, amennyi a hazamenéshez kevés, de a lézengéshez reménytelenül sok? Jajj, de bosszantó! Pláne, ha ezer dolga van az embernek a másnapi órákra. 

Erre nyújtunk jó megoldást azzal, hogy nyomtatóval, fénymásolóval és számítógéppel is felszereltük adományozóink segítségével a kávézót. Ha nem csak egy kávé mellett ücsörögnél, hanem végeznél egy kis gyűjtőmunkát a kiselőadáshoz, vagy megírnál és kinyomtatnál egy beadandót, a legjobb helyen vagy a Labor Caféban. Szeretettel és jól felszerelkezve várunk! :)

 

109235-i-hate-school.jpg

 Fotó: lovethispic.com

Édesanyáknak is tudunk megoldást!

 Ki ne ismerné szülőként az ingerült, elcsigázott karácsonyfa üzemmódot?

Ez, a gyerekek iskolai cuccával felszerelkezett tétova, ám mégis feszült időszak a 14-18 óra közötti rövid etapok bármelyike lehet. Olyan rövid etap, ami arra kevés, hogy hazamenjünk berakni és megvárni egy mosást, de ahhoz meg sok, hogy a zeneiskola folyosóján töltsük. Vendéglátóhelyre-beüléshez kevés, hiszen mire kihozzák, már rég ott kéne lenni az edzésen a gyerekkel, ráadásul az a rengeteg szatyor... Ahh, borzasztó. Ennek most vége! A Labor Café csodás tranzit zóna az űzött vadként, vagy betompult zombiként az esti rutin előtti töltődő anyukák számára. Tornazsák, iskolatáska, hegedűtok és két termetes szatyor a  vacsora alapanyagai? Nem probléma! Gyere be, ülj le és igyál valamit! Pihenj meg, megfáradt vándor, hogy mire a gyerek végez a zeneiskolában, - az összes pletykával feltöltött- mindenható szuperhős lehess újra. Várunk! Kényelmes székek, finom kávék várnak.

 

Nyitott közösségi tér vagyunk. De tényleg mindenre nyitott. Úgyhogy keress minket bátran: csekkoljatok a facebook oldalunkra és küldjetek üzenetet!

Szólj hozzá

programok kávézó adomány