2017. jan 15.

Akiket keressünk...

írta: Labor Café Blog
Akiket keressünk...

Az utcáról be-betérő, beszélgető emberektől lesz a kávézó közösségi tér. Ők adják a projekthez azt a tartalmat, ami a kezdeményezés látható célja. Az ő szerepük nélkülözhetetlen ahhoz, hogy érezzük, nem hiábavaló és öncélú az Alapítvány munkája. Akiket megcéloztunk, azok használják és szeretik a Labor Cafét. Az ő megkerülhetetlen szerepük mellett sem törpülhet el azoknak a helyi vállalkozóknak, cégeknek a szerepe, akik nagy összegű pénzadományaikkal segítik hozzá a közösséget azokhoz a lehetőségekhez, melyeket egy ilyen nyílt tér adhat egy város lakosságának.

 beach-best-friends-bestfriend-bestfriends-favim_com-903074.jpg

Fotó: favim.com

Hogy nekik ez mire jó?

A Labor Café célcsoportja a város teljes lakossága, korra, nemre, társadalmi rangra érdeklődési körre és iskolai végzettségre való tekintet nélkül. Ez teszi lehetővé, hogy a támogatók egy széles körhöz juttassák el célzottan bemutatkozó anyagaikat, termékmintáikat és szolgáltatásaiknak hírét. A Tabulapláza Alapítvány láthatóságot biztosít a támogató cégek, vállalkozók számára a Labor Café online és offline marketing anyagain, kiemelt támogatók számára egyedi, plusz láthatóságot biztosít. Várjuk azokat a vállalkozókat, akik támogatásukkal kívánnak csatlakozni egy újszerű, különleges és nagy érdeklődésre számot tartó kezdeményezéshez.

 dollarphotoclub_68039381.jpg

Fotó: claxonmarketing.com

A Labor Café nem csak egy szabadidő eltöltésére alkalmas hely. Nem csak azért kísérlet, mert még nem látjuk, mire használja a közösség. Azért is kísérlet, mert még nem tudjuk, csak sejtjük, mekkora potenciál rejlik benne a közhasznú szervezetek összefogásán keresztül. Az alig pár hónapos kezdéstől érezhető, hogy sok szervezet érdeklődik a kezdeményezés iránt. Érezhető, hogy a Labor Café egyfajta hiányzó láncszem, mely képzések helyszíne, közösségi kezdeményezések inkubátora lehet, miközben sok más szervezet összefogva, összehangolva ráirányíthatja a közösség figyelmét olyan projektekre, melyek kevesebb figyelmet kapnak saját közegükben. Várjuk és keressük a partner szervezeteket. Szeretnénk összefogással erősíteni magunkat, egymást.

Szólj hozzá

támogatás kávézó