2017. ápr 27.

Támogass, csatlakozz - légy te is helyi húsz tag!

írta: Labor Café Blog
Támogass, csatlakozz - légy te is helyi húsz tag!

A Tabulapláza Alapítvány Helyi Húsz programjának célja a helyi vállalkozások és a helyi közösség kapcsolatának élénkítése, az adományozás, mint társadalmi felelősségvállalás népszerűsítése, a szektorok közötti átjárás segítése.

 A program keretében húsz olyan helyi vállalkozó csatlakozását várjuk, akik a társadalmi felelősségvállalás fontossága mellett teszik le voksukat azzal, hogy egy éven át, havi húszezer forinttal támogatják alapítványunkat. Azokat várjuk, akik vállalják, hogy ugyanerre buzdítanak másokat is, hiszen a jó példa „ragadós”, mindannyiunk közös ügye a helyi közösség összefogásra, együttműködésre ösztönzése. A program célkitűzése, hogy láttassa azokat a vállalkozókat, akik rendszerben gondolkodnak, melynek maguk is részei, közösségben gondolkodnak, melyre piacukat, egzisztenciájukat alapozták.

 Fontosnak tartjuk, hogy kezdeményezésünkkel megértessük és megláttassuk: helyben gondolkodni, helyi kezdeményezéseket segíteni fontos, a közös jövőnk záloga.

 Hogy mit adunk cserébe a támogatásért? Semmit és mindent.

 tumblr_static_vb.jpgFotó: tumblr.com

A Tabulapláza Alapítvány Labor Café projektje, az adománykávézó és nyitott közösségi tér immár két éve bizonyítja, hogy a becsület, a jó ügy mellett kiállás és az összefogás nem veszett ki végleg a világból. Sőt! Az elmúlt két év bizonyíték arra, hogy mi, itt az ország keleti csücskében, távol a nyugati világ jóléti társadalmának léptékeitől, képesek vagyunk tenni valamit magunkért, egymásért, közös jelenünkért és jövőnkért.

 A támogatásért cserébe tehát valódi közösséget, valódi értékes kapcsolatokat, tudást és magát a Labor Cafét adjuk minden aprócska és óriási elemével együtt.

 Támogass, csatlakozz, segíts megtalálni a Helyi Húsz tagjait!

Szólj hozzá

community támogatás kávézó adomány labor közösségitér labor café helyihúsz